Luksusta moneen menoon!

Aloitamme lähiaikoina limusiinipalvelut Oulussa. Hummer H2 limusiini sopii mm. polttareihin, pikkujouluihin, hääkuljetuksiin, syntymä- ja merkkipäiville, yritystilaisuuksiin sekä vapaa-aikaan. Toimimme pääasiassa Oulun seudulla mutta matka voi suuntautua myös kauemmas toiveidesi mukaan. Auton voit vuokrata yhdeksi tunniksi tai vaikkapa koko viikonlopuksi.

Hummer limusiini on auto, joka taatusti huomataan!

Haluatko markkinoida näkyvästi tuotettasi, yritystäsi, tapahtumaasi! Tämä auto voidaan mm. teipata tuotteesi logoilla, jolloin näkyvyys ja huomioarvo on taattu. Haluaisitko tarjota henkilökunnalle, asiakkaillesi, yhteistyökumppaneille jotain unohtumatonta. Voimme hoitaa tapahtumasi VIP kuljetukset esim. vieraiden hakemisen lentokentältä, hotellista, tapahtumapaikalta. Asiakkaitasi voidaan ajeluttaa haluamasi mukaan Oulun ilta- ja yöelämässä. Autoa voidaan käyttää monenlaisessa markkinoinnissa esim. kuvauksissa sekä erilaisten arvontojen- ja kilpailuiden palkintona. Ole rohkeasti meihin yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva VIP-paketti.

Hinnasto 

Ensimmäinen tunti: 250,00€, jonka jälkeen seuraavat tunnit 150,00€. Minimivuokra-aika on 1 tunti. Pidemmät vuokraukset (yli 4h) sekä erilaiset markkinointitoimenpiteet räätälöidään erikseen. Kysy rohkeasti tarjous.

Autoon mahtuu kuljettajan lisäksi 8 henkilöä. Vuokraan sisältyy aina kuljettaja, joka varmistaa matkasi onnistumisen. 

Hinnasto voimassa toistaiseksi.

Tarjouspyyntö / Varaus / Yhteydenottolomake

Tiedustelut ja varaukset soittamalla numeroon 045 148 2941 tai kätevästi alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Mikäli et tavoita meitä heti puhelimitse, niin lähetä tekstiviesti. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pikaisesti.